Chimcomplex în vârful industriei românești. Vezi ce premiu a obținut!

/

Pe 19 octombrie, revista Capital a premiat mediul de afaceri din România. Pentru județul nostru motivul de bucurie ar fi premierea omului de afaceri Ștefan Vuza, patronul Chimcomplex, societate ce deține și combinatul chimic din Râmnicu Vâlcea. Pentru segmentul industrie, Capital a scris: 

,,Industria românească suferă din cauza crizei energetice și a materiilor prime și tranziția către sursele regenerabile de energie. Cu toate acestea există companii care încă reușesc să facă performanță în acest segment economic.

Premiile le-a înmânat Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt al Miniserului Transporturilor

Premiații categoriei:

Chimcomplex – Cel mai performant jucător din industria chimică

Liberty Galați – Cea mai mare producție de oțel din ultimul deceniu

Tenaris Silcotub – Cea mai mare cifră de afaceri din istoria companiei”

Invitat pe scenă să spună câteva cuvinte despre afacerile pe care le conduce și despre cum se raportează la primul loc în topul industriașilor din chimie, Ștefan Vuza a declarat: Chimia a reusit sa supravietuiasca acestei crize, cu un razboi in apropiere. Chimcomplex a crescut cand altii se relocheaza sau vor sa se retraga., noi ne-am marit de 2 ori, acum un an cu 5 ori, este greu sa pastrezi aceste trenduri, dar furtunile puternice arata copacii care au rădăcini serioase.”

Cu ocazia galei desfășurate la București, s-a lansat și revista Capital 2022 unde sunt analizați cei mai mari jucători de pe piață.

loading...

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like