Cine conduce cu adevărat Prefectura Vâlcea?!

Dacă încă nu ştiţi cine conduce cu adevărat Prefectura Vâlcea, vă spunem noi? Nu vă lăsaţi păcăliţi de numele ce apare în dreptul titularului de post, pentru că nu are nicio treabă cu realitatea. Adevărul este că Prefectura Vâlcea este condusă din umbră de un personaj sinistru, care s-a perindat în trecut pe la conducerea acestei instituţii şi şi-a câştigat renumele de cel mai slab prefect pe care l-a avut judeţul nostru. Vorbim de Mircea Nadolu, cel care recent a fost “uns” şef al Cancelariei şi care veghează cu un ochi critic toate ieşirile publice ale vremelnicului prefect Tiberiu Costea.

Cu un aer de mare şef, cu o infatuare neînţeleasă, însă tipic liberală, Mircea Nadolu supraveghează toate şedinţele şi intervine în discuţii exact atunci când are chef. Omul şi-a rezervat deja scaunul din stânga prefectului, deşi până acum niciun şef de Cancelarie nu a îndrăznit să ocupe un loc la prezidiu. Ce caută Nadolu acolo? De ce i se permite să-l întrerupă pe prefect şi să-şi spună opiniile publice în condiţiile în care el este un simplu angajat? De ce i se permite să ştirbească autoritatea prefectului şi să-l pună în umbră?

Răspunsul ar putea veni chiar din comportamentul public al prefectului de Vâlcea. În şedinţe, cu Nadolu în stânga sa, Tiberiu Costea are atitudinea unui elev care a fost chemat în fata clasei să spună lecţia şi care se aşteaptă în orice moment la o corecţie. Nu suntem convinşi că nu-şi primeşte de la Nadolu câteva şuturi pe sub masă atunci când se bâlbâie sau mai face vreo greşeala gramaticală. Şi face destule greșeli! Se şi bâlbâie, iar discursul său este jenant de incoerent. Diferenţa dintre el şi fostul prefect Marin este de la cer la pământ. Marin, un tip transparent, coerent, cu simţul răspunderii şi al responsabilităţii, cu mână forte, dar şi cu mult bun simţ, iar Costea exact contrariul.

Şi încă o dovadă că Mircea Nadolu este cel care conduce cu adevărat Prefectura! Ei bine, Tiberiu Costea i se adresează public cu titulatura de “domnule prefect”, el comiţând-o chiar în timpul unicei sale conferinţe de presă. Mai clar de atât nici că se putea! Costea e acolo pe post de păpuşă, iar Nadolu în rol de păpuşar!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like