CONFLICT AMOROS la DRĂGĂŞANI. Bărbat snopit în bătaie de fosta iubită şi actualul ei prieten

Violenţă extremă în parcarea unui bloc de pe strada Libelulei, din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea. Un bărbat a fost snopit în bătaie cu un pulan, suferind răni grave la cap. Incidentul a avut loc la sfârşitul anului 2019, mai precis în data de 30 decembrie, iar potrivit surselor noastre judiciare totul ar fi pornit din cauza unui conflict amoros mai vechi. Agresorii sunt un bărbat şi o femeie, iar victima este fostul iubit al individei, acesta din urmă fiind lovit cu brutalitate în zona capului cu o tonfă.

„În timp ce se aflau pe strada Libelulei l-au agresat fizic pe un bărbat, lovindu-l în zona capului cu obiecte contondente dure. În urma administrării probatoriului de către organele de cercetare penală, cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Cătălin Udrea.

Suspecţii Maria M. şi Daniel Dumitru P. au fost duşi în faţa magistraţilor Judecătoriei Drăgăşani cu propunerea de arestare preventivă, ei primind mandat pentru 30 de zile. Numai că, Tribunalul Vâlcea, în urma contestaţiei, a decis punerea în libertate a Mariei M. şi menţinerea arestării preventive pentru Daniel Dumitru P. Cei doi sunt cercetaţi penal pentru loviri şi alte violenţe, pe numele lor fiind deschis un dosar penal.

foto ilustrativ

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like