Conflict violent într-un bar din Vâlcea. Le-a dat cu sticla de bere în cap!

Doi bărbaţi s-au ales cu răni la nivelul capului după ce au fost loviţi de un individ cu o sticlă de bere. Incidentul a avut loc ieri, 14 septembrie a.c., în zona unei societăţi de pe raza comunei Roeşti, iar totul a pornit se pare pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri.  În fapt, este vorba despre un individ care ar fi agresat doi bărbaţi, lovindu-i în zona capului cu o sticlă de bere. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de distruge, lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordini publice, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu. Astăzi bărbatul o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu în vederea dispunerii de măsuri legale.

„Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind  identificați trei bărbați, doi dintre aceștia prezentând urme vizibile de violențe.

Din cercetări s-a stabilit că pe fondul unor neînțelegeri, un bărbat de 43 de ani, din Roești, ar fi lovit în zona capului doi bărbați de 32 respectiv 42 de ani, acesta folosindu-se de un obiect contondent.

De asemenea, bărbatul de 43 de ani ar fi distrus și luneta unui autoturism, proprietatea bărbatului de 32 de ani.

La fața locului a fost solicitată și o ambulanță pentru acordarea de îngrijiri” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like