Conflicte de o violență extremă în două zone din Râmnicu Vâlcea. Poliția reacționează cu întârziere…

/

Două evenimente grave au avut loc luni, 1 august 2022, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, iar Poliția Vâlcea nu doar că nu le-a anunțat, dar a încercat să le ascundă. Deși au fost jurnaliști care au primit informații pe surse sau de la martori, reprezentanții IPJ au negat ieri producerea unor conflicte de o violență extremă în două zone din oraș. Abia azi, după altă serie de întrebări din partea noastră, polițiștii vâlceni s-au sinchisit să dea un punct de vedere cu privire la scandalurile ce s-au produs luni în zona Parcului Mircea cel Bătrân, dar și la Tic-Tac. Din câte se pare, implicați au fost aceiași indivizi, care s-au ”căsăpit” pe unde s-au prins, pe fondul unor conflicte mai vechi. De menționat este și faptul că Poliția municipiului a cam evitat să intervină, solicitându-le celor de la Poliția Locală să aplaneze conflictul. Evident, este de competența IPJ și a Jandarmeriei să intervină la scandaluri, mai ales că, se pare că, la un moment dat, s-au scos și săbiile la interval. Iată însă ce spune Poliția Vâlcea, la două zile după producerea agresiunilor:

“La data de 1 august a.c., polițiștii din municipiul Râmnicu Vâlcea au fost sesizați de către un bărbat, prin apelul 112, cu privire la faptul că s-a produs un scandal între mai multe persoane pe o stradă din municipiu.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, 3 bărbați s-ar fi agresat reciproc, iar până la sosirea polițiștilor, persoanele au părăsit locul evenimentului.

Totodată, în aceeași zi, în timp ce se aflau în fața unui bloc din municipiu, 2 dintre aceștia s-ar fi agresat fizic, unul fiind lovit cu un corp contondent, iar celălalt fiind tăiat la un deget al mâinii drepte.

Cele 3 persoane au fost identificate și conduse la sediul poliției, pentru luarea măsurilor legale, fiind efectuate cercetări sub supravegherea Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase”.

foto ilustrativ

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like