CRIMĂ comisă cu CRUZIME într-o comună din VÂLCEA. I-a zdrobit capul cu toporul…

O crimă comisă cu cruzime a avut loc zilele trecute într-o comună din Vâlcea. Totul s-a petrecut în după-amiaza zilei de 6 noiembrie 2021, în localitatea Livezi, o bătrână de 70 de ani zdrobindu-i capul cumnatului său cu un topor. Oamenii din comună spun că nu știau de niciun conflict între cei doi (în ciuda a ceea ce spun procurorii), ba din contră îi știau în relații foarte bune. Tocmai de aceea nu-și explică de ce bătrâna a recurs la un asemenea gest barbar.
Cercetările anchetatorilor sunt în plină desfășurare, însă până acum s-a aflat că victima, în momentul comiterii crimei, se afla întinsă pe jos, lângă un gard (posibil dormea). În momentul în care criminala l-a văzut întins, ea a pus mâna pe un topor și i-a aplicat o serie de lovituri cu ambele părți ale arme albe, ucigându-l fără milă.

“Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în ziua de 06.11.2021, în jurul orei 15.40, pe fondul unei relaţii conflictuale vechi pe care inculpata, în vârstă de 70 de ani, o avea cu soţia victimei, cumnatul său, în vârstă de 75 de ani, observând-o pe victimă în timp ce se afla culcată în afara părţii carosabile a DN 67 B, din comuna Livezi, jud. Vâlcea, lângă gardul fostei case părinteşti a acestuia, a luat hotărârea de a suprima viaţa victimei, scop în care inculpata s-a înarmat cu un topor pe care l-a luat de la locuinţa sa, situată în apropierea locului unde se afla culcată victima, şi s-a deplasat în acel loc, aplicându-i victimei cu cruzime, lovituri repetate în cap, atât cu muchia, cât şi cu partea tăietoare a respectivului topor, zdrobind efectiv capul victimei şi provocându-i, în acest mod, decesul. Investigaţiile au fost efectuate împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea Serviciul de Investigaţii Criminale, Poliţia or. Bălceşti şi Secţia de Poliţie Zătreni” – precizează procurorii vâlceni în comunicatul de presă.

Ca urmare, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 7 noiembrie 2021, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o criminală, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. De asemenea, ea a fost prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă, fiind emis pe numele inculpatei un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like