CRIMĂ în VÂLCEA. Bărbat găsit mort pe câmp. Arma crimei, de negăsit

Crimă oribilă în orașul Bălcești, județul Vâlcea. Un bărbat a fost găsit decedat pe un câmp din localitate, în punctul „Pomii Şcolii”, în jurul său fiind o baltă de sânge. Totul s-ar fi întâmplat în după-amiaza zilei de duminică, 4 noiembrie 2018, când bărbatul a fost descoperit de localnici pe câmp și au chemat de urgență ambulanța și poliția.

Din păcate, medicii ambulanțieri au constatat decesul bărbatului de peste 70 de ani, el având o tăietură de doar 2-3 cm la un șold, fiindu-i se pare secționată o arteră puternic vascularizată. Procurorul de caz și polițiștii judiciari au constatat că bătrânul a fost înțepat cu un obiect tăietor-înțepător, însă nu au reușit să găsească arma crimei. 

De altfel, anchetatorii au întâmpinat probleme și în a-l găsi pe criminal, mergând pe mai multe piste și ajungând la un suspect abia în noaptea de duminică spre luni, 4/5 noiembrie 2018, pe care l-au reținut și urmează să-l ducă în fața instanței.

“Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 05noiembrie 2018, punerea în mişcare a acţiunii penale  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor faţă de inculpatul Măciuceanu Constantin.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul Măciuceanu Constantin (aflat în stare de reţinere) urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, în după amiaza zilei de 04.11.2018, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, datorată disputelor asupra locurilor de păşunare cu animalele pe terenurile de pe raza or. Bălceşti, în jurul orelor 15.30-16.00, după o ceartă şi o dispută în contradictoriu ce a avut loc pe un câmp situat pe raza or. Bălceşti, în punctul „Pomii Şcolii”, Măciuceanu Constantin a exercitat acte de violenţă asupra victimei P.A. folosind un obiect tăietor-înţepător, posibil seceră, cauzându-i acestuia din urmă leziuni în zona femurală a piciorului stâng – coapsa stângă, lezuni care în cele din urmă au condus la deces.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.  Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele” – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like