MISTER TOTAL! Vezi pe ce piste merg anchetatorii în cazul tânărului găsit mort în râul Olt, în Râmnicu Vâlcea!

Mister total în cazul bărbatul de 35 de ani (Adrian S.) găsit mort plutind pe râul Olt, în cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea. Cadavrul a fost descoperit de un cetăţean joi după-amiaza, 23 ianuarie 2020, care a anunţat imediat autorităţile. De atunci s-a dat startul unei ample anchete, procurorii şi poliţiştii criminalişti mergând pe o serie de piste. Sinucidere, accident sau crimă? Ei bine, conform unor surse judiciare, deocamdată nici medicii legişti nu s-au putut pronunţa în mod cert asupra cauzei decesului. Bărbatul nu are nicio urmă de violenţă pe corp, însă se ia în calcul şi o eventuală introducere în organism a unor substanţe, în cantitate mare. Precizăm însă că, deocamdată, sunt doar presupuneri ale anchetatorilor. De asemenea, se ia în calcul şi varianta sinuciderii.

În urma autopsiei, s-au prelevat mai multe probe de sânge şi de la organele interne, urmând probabil să se trimită şi la Institutul de Medicină Legală “Mina Minovici”. Abia după ce vor veni rezultatele analizelor, medicii legişti şi anchetatorii vor putea stabili cauza decesului. Până atunci, aşa cum spuneam, mister total! Mai trebuie precizat că, tânărul nu avea mai mult de 24 de ore de când murise, în momentul în care a fost descoperit.

“La Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea s-a constituit, la data de 24 ianuarie 2020, o cauză în care se efectuează cercetări în vederea lămuririi împrejurărilor în care a survenit decesul unei persoane de sex masculin, al cărei cadavru a fost identificat în albia râului Olt, la data de 23 ianuarie 2020.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală,  iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică” – precizează Parchetul Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like