Cum a înşelat-o un tânăr din Vâlcea pe o femeie din Dej!?

Pagubă de 4.500 de euro în buzunarul unei femei din municipiul Dej după ce a avut de-a face cu un tânăr din Vâlcea.

Judeţul nostru este cunoscut pentru sutele de dosare de fraude informatice în care sunt implicaţi vâlceni, însă în mare parte victime sunt persoane din alte ţări. De data aceasta însă, un tânăr de 26 de ani, din judeţul Vâlcea, nu s-a mai complicat cu străinii, ci a ales o româncă pentru a o păcăli că-i trimite un produs pe care în realitate nu-l deţinea. Totul s-a întâmplat în luna august 2020, când vâlceanul a postat un anunţ pe Internet prin care susţinea că vinde un utilaj agricol-industrial. Evident că produsul nu a ajuns niciodată la cumpărător, însă banii au fost încasaţi. Tânărul din Vâlcea a fost în cele din urmă depistat de poliţişti, iar în data de 11 ianuarie 2021 el a fost reţinut de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

“Urmare a faptei, s-ar fi cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 4.500 de euro.

​În baza activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii dejeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Râmnicu-Vâlcea, acesta a fost identificat și depistat, fiind ulterior reținut.

​La data de 12 ianuarie a.c., tânărul a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Dej, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile” – precizează anchetatorii din Dej.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like