DECIZIE. Bărbatul care ar fi agresat sexual o fetiță în scara unui bloc din Ostroveni a fost arestat preventiv. Vezi cine e!

Magistrații Judecătoriei Râmnicu Vâlcea au decis să-l trimită după gratii pentru 30 de zile pe bărbatul care, zilele trecute, ar fi agresat sexual o fetiță de 10 ani în scara unui bloc din cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea. Individul se numește Marian Văduva, are 49 de ani și are domiciliul în comuna Scundu, județul Vâlcea.

“În baza art.226 Cod procedură penală, art.202 Cod procedură penală, art.223 alin.2 Cod procedură penală; Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm.Vâlcea formulată în dosarul nr.253/P/2020. Dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 18.01.2020 şi până la data de 16.02.2020 inclusiv a inculpatului VĂDUVA MARIAN, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, prevăzută de art. 219 alin. 1 si alin. 2 lit. c cod penal. În baza art.230 Cod procedură penală emite mandatul de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge cererile formulate de inculpat prin apărător privind luarea uneia dintre măsurile preventive prev. la art. 202 alin.4 lit. b şi d cod procedură penală: controlul judiciar sau arestul la domiciliu. În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul avocatului din oficiu Rădoi Daniel se avansează din fondul special al Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare“ – se arată în minuta instanței de judecată.

Reamintim că, în data de 16 ianuarie 2020, Marian Văduva a fost dat în urmărire de poliţiştii din municipiul Râmnicu Vâlcea, el fiind bănuit că ar fi agresat sexual o fetiţă de 10 ani. Incidentul ar fi avut loc în ziua reapectivă, în jurul prânzului, într-o scară de bloc din cartierul Ostroveni. Când a ajuns acasă, fetiţa le-a povestit părinţilor că individul ar fi pipăit-o în zona organelor genitale. 

Oamenii au sunat imediat la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea şi au anunţat gravul incident. Poliţiştii s-au autosesizat şi au început de îndată o anchetă. Din zonă au fost scoase imaginile de pe camerele video, iar suspectul a fost dat în urmărire în tot judeţul. Cu maximă operativitate, anchetatorii au reuşit să-l identifice pe suspect, fiind vorba de un bărbat de 46 de ani, din comuna Scundu, judeţul Vâlcea. Bănuitul a fost dus la audieri sub acuzaţia de agresiune sexuală asupra unui minor.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like