Document BOMBĂ! Pîrvulescu și Rădulescu, prietenii pe bani publici

/

Pe candidatul PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, și pe șeful său neoficial de campanie electorală, Romeo Rădulescu, trecutul nu îi lasă să se dea morali, îngrijitori de bani publici și imaculați, așa cum ar dori. Un contract din 2011 de prestări servicii semnat între Primăria Râmnicu Vâlcea condusă de Romeo Rădulescu și SC Conexpert SRL administrată de Gabriela Sorina Pîrvulescu (soția candidatului PNL) relevă modul de gândire al grupului care vrea să reajungă la conducerea orașului. Soției lui Pîrvulescu i s-au dat 248.000 de lei (cu TVA inclus) pentru servicii de consultanță într-un proiect de orientare și consiliere pentru șomeri (foto 1 și 2). Primăria Râmnicu Vâlcea nu avea specialiști care să se ocupe de acest proiect sau era nevoie ca Rădulescu să-i umple conturile soției prietenului său pe care acum îl susține în campania electorală? 

Conform contractului, în 2011 au fost virați către Conexpert 100.000 de lei și în 2012, 148.000 de lei (sumele includ TVA). Bani buni! După ce Romeo Rădulescu a pierdut mandatul în vara lui 2012, la primărie a venit Emilian Frâncu. Acesta a cerut un raport extern de audit pentru activitatea instituției pe care urma să o conducă. Auditul face referire la acest contract și nicidecum nu-l elogiază. ,,Cu privire la contractul de Consultanță Management, încheiat cu Conexpert SRL auditorului nu i s-au prezentat documentele justificative privind fundamentarea, achiziția și recepția serviciului, astfel că această problemă nu poate fi analizată” – se arată în raportul de audit (foto 3). 

Întrebat despre contract și probabil rămas fără replici politicianiste, Virgil Pîrvulescu a spus doar atât: ,,Trimiteți contractul la DNA, vă rog să o faceți!” Deodată, argumentele interminabile ale lui Pîrvulescu, om priceput la toate, s-au sfârșit. De altfel, ce să și spună? Că dintre toate societățile din Vâlcea, prietenul său ex – primarul Romeo Rădulescu n-a găsit-o decât pe cea a soției sale pentru un ditamai contractul pe bani publici? Pîrvulescu a refuzat să răspundă și la întrebarea dacă va face și el asemenea contracte, pe prietenie, în cazul în care va ieși primar. 

Odată cu apariția acestor documente iese în evidență și motivul pentru care Virgil Pîrvulescu și grupul din jurul său vor să reajungă ,,la butoanele” Râmnicului. Unde sunt imaculații, moralii și veghetorii asupra banului public?!

loading...

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like