Doi VÂLCENI au fost REȚINUȚI pentru tăierea ILEGALĂ a 77 de ARBORI

/

Politistii valceni lucreaza inca de anul trecut la un dosar de taiere ilegala de arbori din fondul forestier de pe raza comunei Lungeşti. In fapt, in vara anului 2016, doi indivizi au taiat fara drept nu mai putin de 77 de arbori. Acum, dupa finalizarea cercetarilor, politistii au decis sa-i retina pe suspecti pentru 24 de ore, urmand ca ei sa fie prezentati instantei cu propunerea de arestare preventiva.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de doi bărbaţi, bănuiţi de tăierea fără drept şi sustragerea de material lemnos.

La data de 17 ianuarie a.c., în baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au pus în aplicare două mandate de aducere faţă de Ş.V.D., de 37 de ani, din oraşul Horezu şi C.I.R., de 26 de ani, din Râmnicu Vâlcea, cercetaţi într-un dosar penal pentru tăierea fără drept şi sustragerea a 77 de arbori, de diverse specii, din fondul forestier de pe raza comunei Lungeşti, în perioada iunie – iulie 2016, creând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei şi au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de persoanele în cauză.

Activitatea infracţională a fost documentată de poliţişti (…) sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani.
Cei doi bărbaţi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea, urmând să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Drăgăşani cu propunere de arestare preventivă” – precizeaza IPJ Valcea, intr-un comunicat de presa.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

3 thoughts on “Doi VÂLCENI au fost REȚINUȚI pentru tăierea ILEGALĂ a 77 de ARBORI

  1. Voi arestati numai oameni simpli care taie dintro padure pt a se incalzi dar la mafia lemnului nu faceti nimic.Mafia lemnului care exporta Austriei toata masa lemnoasa din Romania….RUSINEEEE……..HUAA

  2. 2 sau 3 arbori sa se încălzească dar nu 77, măi domnule măi.!sau ești rudă cu ei?

  3. Cred ca d-l Matei are dreptate , pai una-i 2-3 arbori si alta-i 77 . Daca sunt prinsi 100 de astfel de indivizi × 77 = 7700 de copaci , pai asta-i un munte intreg stimate domn . Sa fim corecti si realisti . Este adevarat ca trebuie prinsi ” pesti mari ” dar asta nu inseamna sa trecem cu vederea nici astfel de cifre.

Comments are closed.