DOSAR PENAL. A plecat din autoizolare şi a fost prins la cumpărături la Drăgăşani

Încă un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor. Procurorii vâlceni nu mai stau la discuţii cu inconştienţii care nu se autoizolează după ce au venit din străinătate, din zonele cu risc de contaminare. De data aceasta, dosarul penal a fost întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani, care, împreună cu poliţiştii, s-au autosesizat în cazul unui bărbat ce a ieşit din izolarea de la domiciliu şi a plecat, fără nicio jenă, la cumpărături.

“În fapt, în cauză s-a reţinut că la data de 03 martie 2020, s-a impus izolarea la domiciliu, pentru o perioadă de 14 zile, pentru P.S.N. din com. Grădinari, jud. Olt, întrucât provenea din una din zonele de risc de infectare cu coronavirusul SARS-CoV-2, din Italia. Izolarea s-a realizat în mun. Drăgăşani, la locuinţa soacrei făptuitorului.

Cu toate că avea cunoştinţă de obligaţia de a nu părăsi domiciliul, în data de 13 martie 2020, P.S.N. a părăsit locuinţa, deplasându-se pe raza municipiului Drăgăşani cu autoturismul, împreună cu soacra sa,  pentru a efectua cumpărături.

Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei mun. Drăgășani sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală,  iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică” – precizează Parchetul Drăgăşani, printr-un comunicat oficial.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like