FLAGRANT. Hoți prinși chiar când jefuiau autoturisme în Râmnicu Vâlcea

7 mașini jefuite într-o singură zi în municipiul Râmnicu Vâlcea, hoții fiind prinși în flagrant de polițiști. S-a întâmplat în data de 24 ianuarie 2021, însă, ulterior, oamenii legii au aflat că cei doi indivizi depistați sunt suspecți și în cazul unei furturi în județele Brașov, Sibiu, Harghita și Covasna. În total, bărbații sunt acuzați de comiterea a 21 de acte materiale, dosarul fiind instrumentat acum de polițiști de investigații criminale de Poliția Municipiului Brașov.

​“În fapt, în urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 18.09.2020 – 24.01.2021, persoane necunoscute ar fi sustras un număr de 21 de componente ale unor autovehicule, fapte săvârșite pe raza mai multor județe, respectiv Brașov, Sibiu, Harghita, Covasna și Vâlcea. 

​Cu ocazia activităților procedurale desfășurate, polițiștii au identificat persoanele ca fiind un bărbat, în vârstă de 23 ani din municipiul București și un bărbat, în vârstă de 33 ani din județul Călărași. 

​La data de 24 ianuarie 2021, desfășurând activități polițienești specifice, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov, cu sprijinul Serviciului de Investigații Criminale Vâlcea și Biroului de Investigații Criminale Râmnicu Vâlcea, au procedat la prinderea în flagrant a celor doi bărbați, imediat după ce aceștia ar fi sustras mai multe catalizatoare ale unor autovehicule situate pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea din județul Vâlcea. 

​În continuarea cercetărilor, cei doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, în vederea demarării procedurilor legale în astfel de cauze. 

​În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 24 ianuarie 2021, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, ulterior, la data de 25 ianuarie 2021, instanța a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. 

​În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor” – se arată într-un comunicat de presă al Poliției Brașov.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like