FLAGRANT la BERBEŞTI. Patru bărbaţi şi o femeie prinşi de poliţişti…

/
Patru bărbaţi şi o femeie au fost prinşi în flagrant la Berbeşti. Poliţiştii susţin că suspecţii ar fi fost prinşi chiar când sustrăgeau cărbune dintr-o garnitură de tren, staționată în punctul de gară Berbești. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt, iar cărbunele a fost confiscat.

„Ieri, 22 noiembrie, polițiștii au observat, pe timpul patrulării, în punctul de gară Berbești,  mai multe persoane care ar fi încercat să sustragă cărbune dintr-o garnitură de tren.

În fapt, persoanele bănuite, patru bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 17 și 59 de ani, ar fi aruncat cărbune din tren, urmând să-l transporte cu două roabe metalice. Polițiștii i-au identificat pe aceștia, somându-i să înceteze activitatea, doi dintre bărbați fugind pe un teren agricol din apropiere, la vederea poliției.

Cele 700 de kg de cărbune au fost confiscate și predate unității miniere, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt, față de toți cei implicați” – precizează IPJ Vâlcea într-un comunicat de presă.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like