FOTO – ANGAJAT al PRIMĂRIEI ROŞIILE, bătut cu BESTIALITATE de patru INDIVIZI

/

Un angajat al Primăriei Roşiile a fost bătut cu bestialitate de patru indivizi. Incidentul a avut loc în seara zilei de luni, 26 decembrie 2016, când victima Daniel Ion Tuţă (foto stânga) – angajat ca şofer în cadrul Primăriei Roşiile – a fost chemat să stingă un incendiu în comună, el făcând parte şi din Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă. După ce problema cu incendiul a fost rezolvată, omul s-a dus cu un prieten la barul fratelui său, amplasat chiar în faţa primăriei. Acolo s-a întâmplat totul, conflictul pornind de la o simplă rugăminte a victimei de a nu se fuma în bar.

„La o masă în bar se aflau patru bărbaţi, care au început să fumeze în încăpere deşi legea interzice acest lucru. Atunci, tatăl meu s-a dus la barman şi l-a rugat să le spună acestora să fumeze afară. Barmanul, în schimb, a zis că el nu are niciun cuvânt de spus, iar cel care decide e patronul barului, adică fratele tatălui meu. Atunci, tata i-a dat un telefon fratelui lui şi i-a spus ce se întâmplă acolo. Culmea, la doar câteva minute după convorbirea telefonică, tata a fost luat pe sus de cei patru indivizi, scos afară la uşa barului şi bătut crunt” – susţine fiica lui Daniel Ion Tuţă.

Din câte se pare, şi persoana care se afla în compania angajatului Primăriei Roşiile a fost bătută de cei patru agresori, iar după doi pumni primiţi în faţă şi-a pierdut cunoştinţa. În schimb, Daniel Tuţă a fost snopit în bătaie, iar rudele sale spun că are un umăr zdrobit, faţa umflată şi vânătă, dar şi mâinile pline de lovituri, el folosindu-se de mâini pentru a-şi proteja capul. Omul şi-a scos certificat medico-legal şi a depus plângere la Poliţia Roşiile, acuzându-i pe Ion Z., Dan C., Mădălin B. şi Cristian B. de comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Gabriel Popescu, în cauză s-a deschis un dosar penal şi se fac cercetări.

[supsystic-gallery id=82]

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

3 thoughts on “FOTO – ANGAJAT al PRIMĂRIEI ROŞIILE, bătut cu BESTIALITATE de patru INDIVIZI

  1. Angajatul primariei a venit la bar in stare de ebrietate cu masina .A fost foarte agresiv inclusiv cu nepoatele lui .
    A instigat scandalul , a lovit mai multe persoane , a scuipat , a scos clientii afara, a refuzat sa plateaasca consumatia, lucru ce se poate vedea pe filmare. Asa ca dna. CLAUDIA STANCIU ati publicat o mare minciuna .
    Nimeni nu este obligat sa suporte injuraturile , brutalitatea unui angajat al primariei.Pe langa toate acestea a produs nenumarate pagube. Fiica victimei este minora si nu a fost prezenta.

  2. Aveti dreptate d-na Ramona , nimeni nu este obligat sa suporte aceste lucruri , cum nici tatal meu nu a acceptat . Dar dvs. in calitate de patron al societatii Denflor sunteti constienta sau ati citit noua lege art.39 .alin.9 , lit(e) ca fumatul este interzis in localurile cu 4 pereti inchisi ! Minciunile sunt spuse de dvs. , deoarece nepoatele tatalui meu (verisoarele mele) nu au fost in bar , iar agresorii au inceput sa.l scuipe pe tatal meu la cererea dvs. , consumatia a fost platita , iar eu cand am ajuns impreuna cu mama mea in bar nu am indentificat nicio paguba.

  3. Iar bonul fiscal nu a fost primit , iar noi cand am ajuns acolo mama a fost sa-si cumpere un pachet de tigari si nu a primit bon fiscal .

Comments are closed.