FOTO: Bărbat din Călimănești, rănit grav într-un accident de muncă la Sibiu

Un bărbat din stațiunea Călimănești – Căciulata, județul Vâlcea, s-a ales cu răni grave în urma unui accident de muncă pe care l-a suferit în localitatea sibiană Racovița. Totul s-a petrecut miercuri, 6 mai 2018, în jurul orei 13.00, când vâlceanul de 44 de ani a căzut de pe un stâlp de electricitate, de la o înălțime de circa 5-6 metri. Din câte se pare, scara pe care se urcase i-a alunecat în momentul în care el efectua lucrări la rețeaua de electricitate.

Din câte am reușit să aflăm, bărbatul este angajat al unei societăți comerciale de profil din Călimănești, care are lucrări și în anumite zone din Sibiu.

Vâlceanul a fost transportat de urgență la spital, acolo unde, după mai multe investigații, medicii l-au diagnosticat cu fracturi costale, pneumotorax și TCC deschis.

În continuare, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, desfășoară cercetări pentru stabilirea circumstanțelor producerii incidentului, urmând ca, în funcție de diagnosticul medicilor, să fie realizată încadrarea juridică a faptei.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like