FOTO. Bărbatul care a încercat să violeze o adolescentă la Călimănești, prins după circa patru luni

La mai bine de patru luni de când a comis fapta, un bărbat acuzat de tenativă de viol și tâlhărie a fost prins de polițiștii vâlceni. Incidentul a avut loc în data de 25 noiembrie 2018, iar atunci s-a încercat găsirea bărbatului cu ajutorul site-urilor de socializare, portretul robot al suspectului făcând înconjurul Facebook-ului.

Ei bine, cu toate acestea, polițiștii au reușit să-i dea de urmă individului abia ieri, 10 aprilie 2019, fiind vorba de un bărbat de 27 de ani, din Călimănești.

Acesta este acuzat că a încercat să violeze o tânără de 17 ani, din orașul Călimănești, chiar pe faleza Oltului, în dreptul Hotelului Central. Adolescenta se plimba pe faleză în momentul în care a fost acostată de acest individ, fiind trântită la pământ și dezbrăcată parțial. Tânăra a opus rezistență și a reușit să scape de agresiunea sexuală, însă nu și de tâlhărie. Asta pentru că bărbatul a deposedat-o de un telefon mobil și o sumă de bani.

Acum, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 11 aprilie a.c., o să fie prezentat Judecătoriei Brezoi cu propunere de arestare preventivă.

PS. În imagine, puteți vedea portretul robot al suspectului, portret ce a fost făcut public la acel moment.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like