FOTO: CAZ de CRUZIME la VOINEASA. Câine împușcat pe un drum public…

UPDATE: Conform informaţiilor primite de la IPJ Vâlcea, un dosar penal s-a deschis în acest caz de cruzime de la Voineasa. Mai mult, poliţiştii au ridicat armele vânătorilor care aveau autorizaţie de vânătoare în acea zonă în ziua de 2 decembrie, urmând ca, după expertizele necesare, să se constate dacă printre aceştia se găseşte vinovatul.

Inca un caz de cruzime in judetul Valcea, dupa cel de acum cateva luni cand trei caini au fost torturati (impuscati si apoi spanzurati) intr-o padure din Ocnele Mari. De data aceasta s-a intamplat in nordul judetului, la Voineasa, acolo unde un valcean si-a gasit cainele impuscat in plina strada. Incidentul a avut loc, conform proprietarului cainelui, in data de 2 decembrie 2017, omul postand fotografii pe contul sau personal de Facebook.

“S-a intamplat astazi (2 decembrie – n.r.), pe un drum deschis circulatiei publice, atentie!!! Deschis circulatiei publice in judetul valcea,  comuna voineasa, in apropiere de lacul Vidra. Doi indivizi (nu stiu daca fac parte din specia numita om) au impuscat fara mila cel mai bland catel al meu direct din masina, scotand pusca pe geam. Acesti indivizi ar lucra, din informatiile mele, la un fond privat de vanatoare din voineasa!” – sustine Mihai Stoia pe contul sau de Facebook.

Vom reveni cu amanunte in ceea ce priveste o posibila ancheta a Politiei Valcea, insa trebuie sa precizam cu aceasta ocazie ca, din informatiile noastre, nici cazul de la Ocnele Mari nu a fost rezolvat pana acum de politisti, brutele care au spanzurat cainii nefiind prinsi pana la ora actuala.

ATENTIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like