FOTO: CRIMĂ în RÂMNICU VÂLCEA. Adolescentă înjunghiată. Vezi cine e criminalul

UPDATE: În poza de mai jos este bunica adolescentei Teodora Georgiana Pîrvu. După cum bine se ştie, minora de 15 ani a fost ucisă duminică seara de Remus Răducanu, care spunea prin zona Inăteşti că este un fel de interlop. Bunica fetei a fost fotografiată cu poza minorei în mână chiar în bucătăria unde s-a produs tragedia, povestind cu lacrimi în ochi că ucigaşul era prieten cu tatăl Georgianei. Însă asta nu l-a împiedicat ca anul trecut să le dea foc la casă, iar acum să o omoare cu două lovituri de cuţit. Despre minoră am mai aflat că ea era în clasa a VII-a, la Şcoala Gimnazială Nr. 4 din Râmnicu Vâlcea şi era de câţiva ani hărţuită de cel care, până la urmă, avea să o ucidă. Georgiana mai avea trei surori mai mici, mama lor decedând acum doi ani după o luptă grea cu cancerul. 

Foto: Nicoleta Ene
Foto minoră: Nicoleta Ene

Crima oribila in Ramnicu Valcea. In seara zilei de duminica, 12 februarie 2017, o adolescenta de 15 ani a fost ucisa cu sange rece de un vecin de-al ei, cu care se presupune ca ar fi avut o relatie. S-a intamplat in jurul orei 21.00, pe strada Inatesti, in casa in care fata locuia cu bunica si surorile ei.

Remus Raducanu (foto dreapta), de 47 de ani, a mers la locuinta tinerei Teodora Georgiana Pîrvu, iar, din spusele bunicii acesteia, el s-ar fi enervat cand a auzit ca minora vorbea la telefon cu un alt barbat. Atunci, individul a luat un cutit de pe masa si i l-a infipt fetei in spate de doua ori.

Vazand rezultatul faptelor sale, criminalul a fugit de la fata locului, in timp ce bunica fetei a sunat la 112. Zona a fost rapid impanzita de ambulante si echipaje ale politiei, iar fata a fost dusa imediat la Unitatea de Primiti Urgente din cadrul Spitalului Judetean Valcea. Acolo insa, desi a fost resuscitata minute in sir, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru ea, minora decedand.

In ceea ce-l priveste pe criminal, acesta s-a predat dupa 3 ore, el fiind acum retinut.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

3 thoughts on “FOTO: CRIMĂ în RÂMNICU VÂLCEA. Adolescentă înjunghiată. Vezi cine e criminalul

  1. Multi nu știu chinul prin care a trecut aceasta fetita…și bunica și tatăl fetei sunt niște criminali
    ..de ce?știe tot cartierul.dumnezeu s-o ierte pe iubita mea nepotica.

  2. Dumnezeu sate ierte surioara mea scumpa si draga nu te vom uita niciodata sa dea dumnezeu sa moara si el in chinuri grele cum ai murit tu sa moara si el te iubim mult surioara noastra nu te vom uita niciodata

Comments are closed.