FOTO. Elevă din Râmnicu Vâlcea, hărțuită pe o străduță din apropierea liceului


UPDATE: Potrivit unei informări oficiale a IPJ Vâlcea, în cauză se fac cercetări penale pentru comiterea infracțiunii de hărțuire sexuală. “Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea de verificări, persoana bănuită nu a fost încă identificată, minoră susținând că cel în cauză ar avea în jur de 30 de ani și că i-ar fi ridicat fustă, în timp ce fata se deplasa pe o alee din municipiu, în apropierea liceului. În continuare se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, sub supravegherea parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea” – precizează IPJ.

Incident grav în urmă cu puțin timp în Râmnicu Vâlcea . O elevă a Liceului de Arte “Victor Giuleanu” din municipiu a fost hărțuită sexual pe o străduță aflată în apropierea unității de învățământ. Minora plecase de la școală pentru a se întâlni cu o prietenă, iar pentru a ajunge la locul întâlnirii trebuia să intre pe o alee. Ei bine, acolo a avut ghinionul să dea peste un individ care a abordat-o, i-a ridicat fusta și a început s-o pipăie. Evident că fata s-a speriat, a fugit, iar apoi le-a povestit cadrelor didactice ce a pățit. Acestea din urmă au sunat la 112, la fața locului au ajuns echipaje de poliție și jandarmerie care încearcă acum să găsească individul.

Din câte am reușit să aflăm, există indicii cu privire la identitatea agresorului, însă oamenii legii au luat imagini de pe camerele de supraveghere din zonă.

vom reveni!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like