FOTO: JANDARMII au prins doi tineri cu DROGURI în RÂMNICU VÂLCEA

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea au dat iama, din nou, în traficanţii şi consumatorii de droguri din municipiul Râmnicu Vâlcea. Marţi, 6 februarie 2018,  în jurul orei 13.00, doi tineri au fost prinşi având o cantitate însemnată de droguri de risc asupra lor.

Tinerii, cu vârste de de 28 şi 33 de ani, se aflau într-un autoturism staţionat pe raza oraşului, într-un loc retras, atunci când au fost abordaţi de jandarmii care se aflau în patrulare. La percheziţionarea maşinii, jandarmii vâlceni au găsit două caserole în care erau substanţe interzise, dar şi un dispozitiv “Grinder”, folosit pentru mărunțirea resturilor vegetale.

De asemenea, în maşină a mai fost descoperită o pipă, reieşind faptul că tinerii sunt şi consumatori. Ulterior, în urma audierilor, suspecţii au mărturisit că urmau să fumeze pipa, dar şi că substanţele interzise au fost cumpărate pentru consum propriu, de la o persoană necunoscută.

Documentele de constatare întocmite de jandarmi au fost predate lucrătorilor din cadrul IPJ Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like