FOTO. Mascații au descins la traficanții de droguri din Râmnicu Vâlcea

13 noiembrie 2019 a fost zi cu ghinion pentru două persoane din Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre doi bărbați care au fost “vizitați” de mascați, iar apoi ridicați, duși la audieri și reținuți pentru 24 de ore. Indivizii sunt acuzați de trafic de droguri, iar anchetatorii au și găsit probe la cele trei domicilii pe care le-au percheziționat.

“Polițiștii au descins la locuințele a două persoane, cercetate într-o cauză penală pentru trafic de droguri. De asemenea, au fost puse în aplicare și două mandate de aducere.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au ridicat 35 de grame de fragmente vegetale, ce par a fi cannabis, 10.000 de euro, 487 de lei și 4 telefoane mobile.

Cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, fiind conduse la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din Vâlcea” – precizează Poliția Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like