FOTO. PERCHEZIŢII în VÂLCEA. Trafic de droguri de mare risc…

/

Cinci percheziţii domiciliare au avut loc ieri, 25 octombrie 2020, în judeţele Argeş şi Vâlcea, vizată fiind o grupare specializată în trafic de droguri de mare risc. Una din percheziţii a avut loc în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe strada Andrei Mureşianu (vezi foto). Acţiunea a fost organizată de polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeșeni și ai polițiștilor din cadrul I.P.J.Vâlcea.

„Au fost efectuate 5 percheziții domiciliare, dintre care 4 în județul Argeș și una în județul Vâlcea, la locuințele a trei persoane bănuite de săvârșirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări s-a stabilit că, începând cu luna mai până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat o cantitate importantă de droguri de mare risc, pe plan intern.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate 3 laptopuri, 12.000 de euro, 5.650 de lire sterline, 40.700 de lei, înscrisuri cu valoare probatorie, arme albe, precum și 2 autoturisme.

10 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

După administrarea probatoriului, doi bărbați au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi Tribunalul Argeș să dispună luare unei măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română” – se arată într-un comunicat de presă al BCCO Piteşti.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like