FOTO: PERCHEZIŢII în VÂLCEA. Traficanţi de droguri ridicaţi de mascaţi

UPDATE: Capturi impresionante ale anchetatorilor în urma perchezițiilor de azi. De la locuințele vizate au fost ridicate, în vederea confiscării, 500 de grame de fragmente vegetale, 150 grame praf alb, peste 10.000 de lei, 600 de usd, 240 de euro, două hârtii de 50 de euro posibil falși, 55 de telefoane mobile, 34 de cartele SIM, 26 de carduri bancare, laptopuri, tablete, stick-uri și carduri de memorie, cântare, grindere, înscrisuri și documente bancare. De asemenea, a fost instituit sechestru asigurător pe 6 autoturisme de lux.

“Din cercetări a rezultat faptul că, în primăvara anului 2019, un bărbat de 39 de ani, din județul Ilfov, ar fi constituit un grup infracțional, în vederea comiterii traficului de droguri de risc, grup la care au aderat mai multe persoane.

Pe perioada documentării activității infracționale desfășurate de acest grup, s-a reușit capturarea a aproximativ 59 kg. de cannabis  și 1 kg. de cocaină. De asemenea, au fost descoperite 80 de conturi bancare, deschise în diferite state europene, în care au fost virate aproximativ 2,6 milioane de euro, bani ce ar fi provenit din comiterea de infracțiuni” – precizează IPJ Vâlcea.

Știrea inițială…

Nu mai puţin de 30 de percheziţii domiciliare au loc azi, 28 mai 2020, în judeţul Vâlcea, dar şi în alte judeţe ale ţării, vizată fiind o grupare infracţională de trafic de droguri. Dosarul este instrumentat de poliţiştii din cadrul SCCO Vâlcea şi de procurorii DIICOT Vâlcea.

În fapt, în judeţul nostru mascaţii au descins în patru locaţii. Pe surse am aflat că vâlcenii vizaţi de anchetă ar face parte dintr-o grupare de trafic de droguri cu membri în mai multe judeţe ale ţării.

Vom reveni cu detalii!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like