FOTO: Un tânăr de 19 ani a murit pe un teren de fotbal din Mihăești

/

Tragedie pe un teren de fotbal din localitatea Mihaesti, judetul Valcea. Un tanar de 19 ani a murit subit in seara zilei de miercuri, 22 martie 2017, el fiind resuscitat timp de 2 ore in zadar. Emanuel Ciupercea locuia in Mihaesti, lucra la o frizerie din cartierul Ostroveni al municipiului Ramnicu Valcea si mai avea inca 3 frati. Aseara, în jurul orei 20.00, baiatul a mers cu prietenii să joace fotbal pe un teren sintetic ce aparţine Şcolii din satul Buleta. La un moment dat, lui i s-a facut rau si a cazut cu fata in jos. A fost chemata ambulanta repede, insa cadrele medicale l-au resuscitat în zadar. Tânărul a intrat în cardio-respirator şi a decedat.

„Din ce mi-au spus prietenii lui, i s-a făcut rău încă din prima repriză şi atunci s-a băgat în poartă pentru a nu mai alerga. În a doua repriză a revenit de două ori pe teren, însă ultima dată a căzut cu faţa la pământ. Au sărit repede băieţii şi l-au resuscitat, iar apoi cadrele medicale de pe ambulanţă au încercat să-l readucă la viaţă timp de aproape 2 ore. Totul a fost în zadar! Îmi pare nespus de rău de el. Îl cunosc, îi cunosc familia şi sunt nişte oameni extraordinari. Ei nu ştiau că băiatul suferă de afecţiuni cardiace. Nu era fumător, nu consuma băuturi alcoolice, însă prietenii lui spun că el avea obiceiul să consuma foarte mult energizant. Şi înainte de partidă se pare că ar fi băut două doze de energizat” – ne-a declarat primarul comunei Mihăeşti, Constantin Bîrzăgeanu.

Medicii legisti sustin, in urma autopsiei, ca Emanuel Ciupercea suferea de grave afectiuni cardiace şi pulmonare.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

5 thoughts on “FOTO: Un tânăr de 19 ani a murit pe un teren de fotbal din Mihăești

  1. Dumnezeu sa-l ierte a fost prietenul meu și toată valcea îl respecta pe #Emanul. Te iubim frate

  2. Dumnezeu sa te odihneasca in pace prieten bun ai lasat in urma ta lacrimi direre si multa suferinta …. imi ppare nespus de rau ragret ca nu am putut sa ne vedem nu imi voi ierta nicio data ……???????????????????????????????????? te voi purta mereu in gand si in inima mea te iubesc si osa imi fie dor de tine ..!!????????????????????????????????????

  3. Dumnezeu sa te odihneasca in pace prieten bun ai lasat in urma ta lacrimi direre si multa suferinta …. imi ppare nespus de rau ragret ca nu am putut sa ne vedem nu imi voi ierta nicio data …… te voi purta mereu in gand si in inima mea te iubesc si osa imi fie dor de tine ..!!

  4. Cu el mâncăm intro farfuriei eram că frați va rog faceți dreptate de poate repeta cu oricine dintre noi .Nu o sa te uitam nicio dată mănuca chera daca nu îmi vine să cred te iubim .Dumnezeu sal ierte .????????????

Comments are closed.