FOTO – VÂLCEA. L-a alergat cu cuțitul pe stradă. La un pas de tragedie!

/

Incident grav pe stăzile orașului Bălcești în data de 21 februarie 2019. Un individ a alergat un bărbat pe stradă, având asupra lui un cuțit și amenințând cu moartea. Norocul a fost că polițiștii din cadrul  Poliției Orașului Bălcești au intevenit în timp util și au împiedicat producerea unei tragedii. Acum agresorul s-a ales cu dosar penal, el fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, lovire și alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice. 

„În fapt, polițiștii aflandu-se în desfășurarea acitivițăților de serviciu, pe raza orașului, s-au sesizat cu privire la faptul că, doi bărbați în vârstă de 27 respectiv 30 de ani îşi adresau injurii, expresii jignitoare și ameninţări cu moartea.

Polițiștii au intevenit imediat stopând activitatea celor doi.

Băiatul de 27 de ani a relatat faptul că, bărbatul de 30 de ani, din comuna Tetoiu, l-ar fi amenințat cu moartea, l-ar fi alergat cu un cuțit încercând să-l lovească, însă nu a reușit acest lucrul, în cele din urmă pulverizându-i cu un spray iritant lacrimogen în direcţia ochilor.

În urma controlului corporal efectuat bărbatului de 30 ani, cât și controlului efectuat autoturismului, au fost descoperite două spray uri iritant lacrimogene, un cuțit și două bâte.

Pe numele bărbatului de 30 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, lovire și alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like