FOTO: Vâlcean prins în flagrant în SUA cu aparatură de skimming la bancomat

/

 

Autorităţile din Osceola County, Florida – SUA, au prins în flagrant trei bărbaţi care tocmai folosiseră aparatură de skimming la un bancomat al SunTrust Bank de pe Celebration Avenue. S-a întâmplat joi, 20 octombrie 2016, iar, potrivit site-ului orlandosentinel.com, este vorba despre doi indivizi din România şi unul din Ungaria.

Poliţiştii americani au primit un pont despre anumite operaţiuni de skimming din zona respectivă, iar ei au ajuns în zonă exact în momentul în care cei trei bărbaţi au scos ceva de la un ATM am băncii SunTrust Bank, apoi au intrat repede într-un autovehicul şi au plecat. Detectivii i-au urmărit însă şi i-au oprit în trafic, arestându-i şi găsit asupra lor un dispozitiv de scanare şi altă aparatură de skimming pe care bărbaţii o foloseau pentru a jefui conturile americanilor.

Suspecţii au fost identificaţi, iar unul dintre ei este vâlcean. Aceştia sunt: Ciprian-Viorel Vartolomei – de 36 de ani, din Brașov, România, Marius Sandu (foto dreapta sus) – de 22 de ani, din Vâlcea, România, și Tamas Lorinc-Falvi – de 38  de ani, din Budapesta, Ungaria. Poliţiştii americani îi suspectează şi în alte cazuri similare pe cei trei bărbaţi, iar cercetările sunt în plină desfăşurare. Vâlceanul, braşoveanul şi ungurul sunt acum arestaţi.

Foto: orlandosentinel.ro

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like