GRAV. Bărbat din Vâlcea încătușat după ce a amenințat o femeie cu drujba

/

Incident grav într-o comună din Vâlcea, ce putea avea urmări tragice. Un individ în stare de ebrietate a pus mâna pe o drujbă și a amenințat cu moartea o femeie.

Totul a pornit de la faptul că mama victimei, ce este barmaniță într-un local din Tomșani, a refuzat să-l servească cu alcool pe agresor, care era deja într-o stare avansată de ebrietate. Inițial a fost doar un conflict verbal, însă totul a degenerat, iar bărbatul s-a înarmat cu un motoferăstrău, având intenția vădită de a o răni pe femeie.

Din fericire, în urma unui apel pe 112, la fața locului s-au deplasat imediat polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Măldărești, care l-au reținut pe agresor pentru 24 de ore. Bărbatul în vârstă de 30 de ani, din Tomșani, este acum cercetat sub aspectul comiterii infarcțiunii de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

“În seara de 1 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliției Rurală Măldărești au fost sesizați prin 112, de o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un bar din comuna Tomșani a fost amenințată de un bărbat.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat, de 30 de ani, care se afla în stare avansată de ebrietate și care a dorit să comande și să consume băuturi alcoolice, de la bar, a fost refuzat de către barman, moment în care acesta a plecat spre domiciliu de unde a luat un motoferăstrău.

Bărbatul s-a întors la bar, a pornit motoferăstrăul și a început să o amenințe pe apelantă, creându-i astfel o stare de temere.

La data de 2 mai a.c., în urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului de 30 de ani, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Bărbatul a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like