GRAV. Elev bătut într-o sală de clasă a Liceului Horezu

Un incident grav a avut loc ieri, 16 februarie 2021, în incinta Liceului “Constantin Brâncoveanu” din Horezu. Un elev a fost agresat fizic de un individ de 20 de ani, care a intrat în unitatea de învățământ după ce a mințit că merge doar la secretariat pentru eliberarea unor acte de studii. Însă, după ce și-a rezolvat treaba cu documentele, agresorul a plecat în căutarea victimei sale, un licean de 17 ani. Când l-a găsit într-o sală de curs, el l-a luat la bătaie sub privirile stupefiate ale celorlalți elevi.

“În urma evenimentului, tânărul de 17 ani nu a necesitat îngrijiri medicale. Polițiștii l-au condus pe tânărul de 20 de ani la sediul poliției, pentru audieri, unde în urma probatoriului administrat față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, tânărul fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

Tânărul a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliției Județean Vâlcea, iar astăzi o să fie prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri legale.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea” – precizează IPJ Vâlcea într-un comunicat de presă.

foto arhivă

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like