GRAV. Minor de 14 ani, din Vâlcea, arestat în Argeș pentru viol

Un adolescent din comuna Popești, județul Vâlcea, în vârstă de 14 ani, se află printre cei cinci indivizi arestați pentru că au violat o fată de 17 ani. Incidentul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 martie 2021, iar vâlceanul a avut o mare contribuție în toată povestea. El a fost cel care a “vrajit-o” pe tânără să se întâlnească, i-a promis o relație serioasă, iar în schimb a dus-o într-o locuință de pe raza localităţii argeșene Corbeni, unde ar fi constrâns-o să întreţină relaţii sexuale cu el şi alte patru persoane de sex bărbătesc, din Corbeni.

“În ziua de 20 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, au reţinut cinci persoane de sex bărbătesc, dintre care trei minori de 14, 16 şi 17 ani şi doi bărbaţi de 19 şi 26 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de viol.

După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de ieri au fost prezentaţi în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile” – precizează IPJ Argeș.

foto ilustrativ

loading...

You May Also Like