GRAV. Tânăr de 17 ani, la un pas să fie înjunghiat într-un autocar ce tranzita Vâlcea

Incident grav într-un autocar ce ieri, 20 septembrie 2020, a tranzitat judeţul Vâlcea. Un tânăr de 17 ani a fost la un pas să fie înjunghiat de un individ de 33 de ani, din Constanţa, cu care a intrat în discuţii contradictorii pe diverse teme ce nu păreau a avea importanţă. Violent însă, constănţeanul nemulţumit că este contrazis a scos cuţitul şi l-a ameninţat pe tânăr că-l omoară.

Oamenii din autocar au sunat imediat la 112, iar mai multe echipaje de poliție din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea și jandarmi au procedat la depistarea în trafic a autocarului, oprindu-l pe raza municipiului. Agresorul a fost reţinut.

“În ziua de 20 septembrie a.c., polițiștii vâlceni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, într-un autocar care efectua o cursă internațională cu destinație județul Constanța, pe traseul Călimănești-Râmnicu Vâlcea, un tânăr de 17 ani ar fi fost amenințat cu un cuțit, de un bărbat. (…)

În autocar a fost identificat tânărul de 17 ani, cât și un bărbat de 33 de ani, din municipiul Constanța, bănuit de comiterea faptei de amenințare.

În urma controlului bagajelor și cel corporal efectuat bărbatului de 33 de ani, a fost descoperit un cuțit și un pistol de tip air-soft.

La sediul poliției au fost conduse mai multe persoane din autocar, pentru lămurirea cu exactitate a situației de fapt.

În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul fără drept de obiecte periculoase.

În cauză cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, urmând ca astăzi bărbatul să fie prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri legale” – se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like