HOREZU. Utilajele unei firme de exploatare forestieră, prădate de hoți

/

Utilajele unei firme de exploatare forestieră au fost jefuite, în luna ianuarie 2023, de către doi indivizi. Suspecții sunt un un bărbat în vârstă de 42 de ani și o femeie în vârstă de 33 de ani, ambii din localitatea Horezu, care au ieri reținuți de polițiștii din Horezu.

Potrivit IPJ Vâlcea, faptele au fost în perioada 24-28.01.2023, când cei doi bănuiți ar fi sustras fără drept, din curtea imobilului unei persoane, domiciliată în orașul Horezu, județul Vâlcea, un număr de 9 lanțuri antiderapante folosite la utilaje de mare tonaj, în valoare de aproximativ 76.000 de lei.

“În urma investigațiilor operative efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză,  precum și bunurile sustrase, care au fost predate persoanei vătămate.

De asemenea, în baza probatoriului administratacestea au fost reținute pentru 24 de ore, ulterior fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Vâlcea, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate magistraților cu propuneri legale.

În continuare, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat” – informează Poliția Vâlcea.

foto ilustrativ

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like