Hoțul care a jefuit magazinul Altex de la Family Center Râmnicu Vâlcea, prins abia acum. Furtul a avut loc în luna februarie 2018

În luna februarie 2018, Gazeta Vâlceană anunța că magazinul Altex din complexul Family Center Râmnicu Vâlcea a fost jefuit ca-n filme. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, 10/11 februarie 2018, când persoane cu cagule pe faţă au intrat în magazinul respectiv, escaladând clădirea şi intrând în inicintă prin sistemul de aerisire. Întreaga operaţiune s-a petrecut în doar câteva minute, semn că hoţii au plănuit jaful ca la carte. Ei erau „înarmaţi” cu saci şi rucsacuri în spate, sustrăgând mai multe laptop-uri, dar şi alte aparaturi scumpe. Greşeala lor a fost că, la un moment dat, unul dintre ei a lovit seiful şi s-a declanşat alarma, alertând autorităţile.

Degeaba au fost alertate autoritățile însă, pentru că hoții nu au fost prinși imediat. Au fost prinși abia acum, la circa nouă luni după jaf. Poliția Vâlcea a anunțat că vineri, 9 noiembrie 2018, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au efectuat două perchezitii în orașul nostru, la domiciliul și reședinta unui bărbat de 29  de ani, care este, deocamndată, singurul suspect din dosar. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe bunuri ce se presupune că ar fi fost sustrase din Altex în noaptea respectivă. Prejudiciul cauzat magazinului Altex este de 268.000 lei.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like