INCIDENT ŞOCANT în VÂLCEA. Un tânăr şi-a violat străbunica

Incident absolut şocant în comuna Muereasca, din judeţul Vâlcea. Un tânăr a fost încătuşat de poliţişti după ce şi-ar fi violat străbunica. El a fost dat pe mâna anchetatorilor chiar de mama sa, care a anunţat Poliţia în data de 29 mai 2020. Victima este o bătrână de 84 de ani, imobilizată la pat, ea fiind în imposibilitatea de a se apăra în momentul în care strănepotul său a abuzat-o sexual.

“Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 28 spre 29 mai a.c., tânărul de 24 de ani a venit la locuința străbunicii sale de 84 de ani, care se afla imobilizată la pat, iar acesta a profitat de imposibilitatea bătrânei de a se apăra și prin constrângere a dezbrăcat-o și a întreținut relații sexuale cu aceasta.

Astăzi, 30 mai a.c., instanța a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a tânărului, urmare a propunerii formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, după ce, în prealabil, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore” – precizează Poliţia Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like