INCREDIBIL. Bătrână din Brezoi, urmărită și apoi jefuită de o individă din Dolj

Din ce în ce mai mulți bătrâni cad pradă infractorilor. Asta a pățit și o bătrână de 82 de ani, din Brezoi – județul Vâlcea, care a fost urmărită de o doljeancă, iar apoi jefuită. Octogenara a rămas și fără puținii bani pe care reușise să-i pună deoparte, iar hoața a fost prinsă abia zilele trecute. 

Conform IPJ Vâlcea, incidentul a avut loc la începutul lunii octombrie 2018, când polițiștii  au fost sesizați bătrână cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința acesteia și i-ar fi sustras suma de 3000 lei.

Deși inițial au avut foarte puține indicii care să-i ajute să rezolve cazul, polițiștii au strâns probele necesare la dosar, iar în data de 22 februarie 2019 au să identifice autoarea furtului, fiind vorba de o femeie, de 51 de ani, din Dolj.

“Femeia , în cauză, ar fi urmărit-o pe bătrână, iar în momentul plecării acesteia de la domiciliu, ar fi escaladat gardul în curtea locuinței și folosind cheia lăsată de bătrână pe prispa casei, sub un prosop, a pătruns în locuință de unde ar fi sustras suma de 3000 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate” – informează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like