INCREDIBIL! IATĂ cine a TURNAT-O la DNA pe ANA MARIA PĂTRU. Vâlceanca a fost reținută!

UPDATE: Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Ploiești au anunţat că au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 15 noiembrie 2016, a inculpatei Ana Maria Pătru. În cursul zilei de miercuri, 16 noiembrie 2016, şefa AEP urmează să fie prezentată Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Noi dezvaluiri in cazul sefei AEP, valceanca Ana Maria Patru, care a fost ridicata ieri de procurori si dusa la audieri la DNA Ploiesti. Potrivit publicatiei revistablocgurilor.ro, cea care a turnat-o pe sefa AEP la DNA a fost Irina Socol, patroana firmei Siveco.

Din cate se pare, Irina Socol s-a întâlnit in urma cu cateva zile cu valceanca Ana Maria Pătru având tehnică de interceptare asupra sa. Totul s-ar fi petrevut într-o cafenea, unde cele doua au purtat o discutie timp de 2 ore. In timpul conversatiei, patroana de la Siveco i-a amintit Anei Maria Pătru despre discuţiile din trecut privind contractele, iar totul a devenit proba la dosar. Socol a fost deja condamnată într-un dosar și are mai multe pe rol şi ar fi încercat astfel să-şi negocieze pedepse cu suspendare, dand-o in gat pe presedinta AEP.

Marti seara, tarziu, Ana Maria Patru a fost retinuta de DNA , iar ca urmare ea a decis sa demisioneze de la AEP.

Cititi aici acuzatiile ce i se aduc valcencei Ana Maria Patru:

 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like