INCREDIBIL. Indicatoarele și oglinzile din intersecții, furate de pe Drumul Athosului din Muereasca

Investiție aproape finalizată, dar prădată de hoți. Este vorba despre proiectul de modernizare a drumului județean care traversează comuna Muereasca și ajunge la Mănăstirea Frăsinei. Lucrările sunt într-un stadiu avansat, numai că la scurt timp după ce muncitorii amplasează indicatoarele rutiere și oglinzile în intersecții, acestea dispar pur și simplu.

“Astăzi, am verificat din nou Drumul Athosului Românesc, întrucât suntem aproape de inaugurarea acestui obiectiv de investiții.

Am constatat cu tristețe un lucru: că dispar indicatoarele de semnalizare rutieră și oglinzile din intersecții, montate tocmai pentru siguranța circulației. Înțeleg că și anumite părți din confecțiile metalice au început să dispară. Nu voi tolera așa ceva!

Voi face toate demersurile pentru a monta camere de supraveghere și, în acest fel, pe românește, să ne apărăm de hoți.

Dincolo de aceste aspecte neplăcute, m-am bucurat să văd că drumul arată foarte bine, că lucrările s-au finalizat și că vom putea să inaugurăm acest obiectiv în luna noiembrie, așa cum ne-am propus.

Pentru modernizarea DJ 658 Gura Văii-Mureasca-Mănăstirea Frăsinei, Consiliul Județean Vâlcea a investit aproximativ 10 milioane euro, lucrările fiind executate de RAJDP Vâlcea” – a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

loading...

You May Also Like