ÎNȘELĂCIUNE în RÂMNICU VÂLCEA: I-a “ghicit” viitorul până a lăsat-o fără bani

Dacă vă imaginați că nu mai există persoane naive în Râmnicu Vâlcea, care să pice în plasa pirandelor ce încearcă să “ghicească” viitorul pe stradă, v-ați înșelat. Iată că, zilele trecute, o femeie din municipiu a fost înșelată de o tânără de etnie rromă. Incidentul a avut loc pe Calea lui Traian, în zona parcului de la Complexul Nord, iar suspecta a fost prinsă la scurt timp de polițiști. Este vorba despre o tânără de 19 ani, care s-a ales acum cu un dosar penal pentru înșelăciune.

“Polițiștii ajunși la fața locului au identificat o femeie de 48 de ani, care a relatat faptul că, a fost abordată de mai multe femei care i-au cerut bani pentru ai ghici.

La plecare femeia a constatat că a fost înșelată, iar în locul banilor a primit un fișic roluit în interiorul căruia se aflau mai multe hârtii.

Polițiștii au efectuat verificări în zonă fiind indentificate mai multe persoane de sex feminin, dar și o tânără de 19 ani, din muncipiul Râmnicu Vâlcea, bănuită de comiterea faptei.

În urma discuțiilor purtate, tânăra a recunoscut că a înșelat-o pe femeia de 48 de ani restintuindu-i suma de 90 lei. Pe numele tinerei a fost întocmit un dosar penal pentru înșelăciune” – precizează IPJ Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like