Jaf de peste 13.000 de lei dintr-o casă din Vlădești. Hoții erau “amici de pahar” cu victima!

/

După un chef cu băutură și femei, un bărbat din comuna Vlădești, județul Vâlcea, a fost păgubit de 13.300 lei. Culmea, cei care l-au jefuit în propria-i casă au fost chiar amicii săi de pahar.

În noapte de 1 spre 2 mai, un bărbat de 47 de ani, din comuna Vlădești, a invitat în locuința sa, la o mică petrecere, patru persoane: doi bărbați și două femei. Au consumat alcool împreună, iar în momentul în care proprietarul casei era distras, cei doi bărbați au dat lovitura. Omul s-a trezit a doua zi că a fost jefuit și a sunat imediat la Postul de Poliție Vlădești.

În urma cercetărilor, anchetatorii au reușit să-i identifice pe suspecți, fiind vorba de doi bărbați de 39 respectiv 37 de ani, ambii din comuna Vlădești, care acum sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și complicitate la furt calificat. Trebuie menționat că suma furată a fost recuperată de la suspecți, care împărțiseră banii frățește.

“La data de 02 mai a.c. polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vlădești au fost sesizați de un bărbat de 47 de ani, din comuna Vlădești, cu privire la faptul că, din locuința sa i-a fost sustrasă suma de 13.300 de lei.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că în noaptea de 01 spre 02 mai a.c., persoană vătămată a invitat la locuința sa 4 persoane, împreună cu care a consumat băuturi alcoolice, iar două dintre acestea ar fi profitat de neatenția bărbatului și i-ar fi sustras suma de 13.300 de lei.

La data de 05 mai a.c., în urma administrării probatoriului organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 37 de ani, pentru comiterea infracțiunii de complicitate la furt calificat și a bărbatului de 39 de ani, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cei doi au fost încarcerați la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea” – informează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like