JENANT. “Şefuţii corigenţi” de la Poliţia Vâlcea, ridiculizaţi de sindicalişti. Vezi ce decizii aberante s-au luat la Vâlcea!

“Şefuţi corigenţi”, aşa au fost catalogaţi de către sindicalişti cei care au preluat vremelnic frâiele Poliţiei Vâlcea. Motivele pentru care sindicaliştii au reacţionat într-un mod aşa jignitor, ridiculizându-i pe şefii IPJ Vâlcea, sunt cât se poate de întemeiate. Întreaga poveste a început în data de 17 noiembrie 2017, când, în urma unei şedinţe a Consiliului de Conducere al IPJ Vâlcea, s-au luat o serie de măsuri ilare, ca să nu spunem de-a dreptul jenante, care contrazic unei gândiri logice şi sfidează bunul-simţ.

Mai precis, conducerea IPJ Vâlcea, sfătuită se pare destul de prost de un “rutier”, s-a gândit să impună o serie de măsuri care mai de care mai absurde. Printre acestea se numără “recomandarea” de a nu mai aplica măsura avertismentului, ci să se dea direct amenzi. Adică, asta se numeşte asalt la buzunarul cetăţeanului. Asta pentru că “şefuţii” consideră că numărul avertismentelor a crescut, în timp ce cel al amenzilor a scăzut. “Având în vedere procentul mare al avertismentelor şi scăderea numărului de amenzi, se atrage atenţia cu privire la analizarea temeinică a situaţiei de fapt constatate şi aplicarea sancţiunii contravenţionale corespunzătoare” – se arată în nota de sarcini pe care le-a dat-o conducerea IPJ Vâlcea mai multor structuri.

O altă măsură impusă de conducerea Poliţiei Vâlcea, care stârneşte râsul, este aceea prin care poliţiştilor li se recomandată ca, atunci când circulă cu maşinile personale în trafic, să dea “flash-uri” false participanţilor la trafic pentru ca aceştia să reducă viteza. Ceva mai ridicol nu am auzit până acum! Iată ce scrie în dispoziţia IPJ Vâlcea: “Pe timpul deplasării cu auto personal, se recomandă poliţiştilor ca la un anumit interval de timp să efectueze flash-uri care vor avea rolul de a reduce viteza de deplasare a celorlalte auto aflate în trafic”.

Ei bine, măsurile născocite de şefii IPJ Vâlcea i-au determinat pe sindicaliştii de la Sindicatul Poliţiştilor din România (SPR) “Diamantul” să reacţioneze dur pe Facebook, batjocorind conducerea unităţii vâlcene şi cerând conducerii MAI să ia atitudine.

“Sefuti corigenti !!! Zilele trecute am văzut ‹manageri› de IPJ- uri care erau evaluati la concursuri pe funcții cu niște note de mai mare râsul. Iata cum arată o dispozitie a unui astfel de șef de IPJ ! Doamna ministru, nu credeți că este cazul sa nu mai avem astfel de ‹reprezentanti› in funcții de conducere? Ne fac de râs! Păi sa dăm ‹flash- uri din sens opus›? Sau sa nu mai aplicam măsura ‹avertismentului›? Spuneți voi dacă e normal…” – se arată în postarea de pe pagina oficială de Facebook a SPR Diamantul.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like