MARADONA şi FERNANDO au fost ARESTAŢI la VÂLCEA. Ei sunt acuzaţi de tâlhărie…

Nu, nu este vorba despre unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria lumii şi nici despre vreun personaj din telenovele, ci este vorba despre doi tineri din judeţul Vâlcea, care au intrat prin efracţie într-o locuinţă, au agresat proprietarii şi le-au furat bunurile şi banii.

Stoian Armando-Maradona şi Fernando Căldăraru, de 17 şi 20 de ani, au fost arestaţi vineri, 23 iunie 2017, în oraşul Bălceşti, după ce ulterior procurorii îi puseseră sub control judiciar. În timpul cercetărilor însă, anchetatorii au aflat că în noaptea de 13 spre 14 iunie, atunci când tinerii de etnie rromă au intrat prin efracţie într-o casă din localitate, au recurs şi la violenţă pentru a îi determina pe proprietari să le dea bunurile şi banii.

Astfel, deşi prima dată au fost încadraţi la furt calificat, procurorii din Bălceşti le-au schimbat încadrarea juridică şi i-au acuzat pe cei doi rromi de tâlhărie calificată. Vineri, suspecţii au fost propuşi pentru mandat de arestare preventivă, fiind trimişi 30 de zile după gratii.

“Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti. Arestează preventiv pe inculpaţii Stoian Armando Maradona, şi Căldăraru Fernando, cercetaţi în dosarul nr.476/ P/2017, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată prevăzute de art.233-234 alin.1 lit.d şi f C.pen., primul cu aplicarea art.77 lit.a şi art.113 şi urm. C.pen., iar secundul cu aplicarea art.77 lit.a şi d C.pen., pe o perioadă de 30 de zile, începând cu astăzi, 23.06.2017, şi până la 22.07.2017 inclusiv. Cheltuielile judiciare efectuate de către stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare” – se arată în minuta instanţei Judecătoriei Bălceşti.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.