MASCAŢII au DESCINS la BĂBENI. 9 persoane duse la audieri

9 persoane au fost duse la audieri în urma unor percheziţii domiciliare ce au avut loc miercuri, 13 mai 2020, în oraşul Băbeni. Mascaţii Serviciului de Acțiuni Speciale şi poliţiştii de la IPJ Vâlcea au descins în trei locaţii de pe raza oraşului, în cauză fiind deschis un dosar penal în care sunt cercetate mai multe furturi din incinta unor societăţi comerciale.

În urma anchetei, poliţiştii au aflat că infracţiunile ar fi fost comise în perioada februarie 2019 – mai 2020. Suspecţii pătrundeau pe timp de noapte în mai multe societăți de pe raza orașului Băbeni, furând bunuri, unelte și chiar şi un seif în care se afla o sumă de bani.

“Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională fiind de peste 50.000 lei. De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum: unelte, scule electrice și altele.

În urma scotocirilor efectuate de polițiști a fost descoperit un seif metalic, ce se afla îngropat la aproximativ 700 de m de locuințele unde au fost efectuate perchezițiile, seif care ar fi fost sustras din una dintre societăți.

9 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a doi bărbați de 31 respectiv 24 de ani, aceștia fiind încarcerați la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri procesuale față de cei doi bărbați aflați în stare de reținere” – se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vâlcea.

foto arhivă

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like