Monstrul din Vâlcea. Cum obliga o tânără cu handicap să se prostitueze în parcările de TIR-uri

/


Un monstru cu chip uman a fost arestat preventiv azi, la Vâlcea. Încă de anul trecut, individul în vârstă de 61 de ani, din Râmnic, a găzduit femeia într-o cameră cu o suprafață de 5 mp, o anexă a locuinței sale, o cameră ce era sumar mobilată și încălzită necorespunzător, fără baie și apă curentă. Profitând de starea de vulnerabilitate a femeii, care are gradul II de handicap, și prin constrângere morală, a dus-o într-o parcare de TIR-uri din județ, unde a obligat-o să practice prostituția în favoarea sa. Sumele de bani încasate și le-a însușit integral.
Ieri, 24 februarie 2022, în urma investigațiilor efectuate și a informațiilor obținute, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea, au efectuat două percheziții domiciliare, în județ, la locuințele bărbatului.

“În fapt, începând cu anul 2021, bărbatul de 61 de ani, prin abuz de autoritate și constrângere, ar fi obligat o femeie, de 36 de ani, din Călimănești, să se prostitueze, scopul fiind obținerea unor sume de bani, pe care acesta și le-ar fi însușit. De la locațiile vizate, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea confiscării, 10.200 de euro, 2.700 de lei și 5 telefoane mobile” – precizează Poliția Română.

Individul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea, fiind dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de persoane.

Astăzi, 25 februarie, bărbatul de 61 de ani a fost prezentat instanței de judecată, iar față de acesta a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like