NEWS ALERT. Note jenante obținute de candidații la funcția de inspector – șef al Poliției Vâlcea

/

Cu o întârziere de peste o săptămână, azi, 12 august 2022, a avut loc concursul pentru ocuparea funcției vacante de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea. Așa cum vă anunțam într-un articol precedent (citește aici), pentru acest post și-au depus dosarele patru candidați: comisarul șef Ion Matei, comisarul Cosmin Iana, comisarul Sorin Oară și subcomisarul Daniel Ionuț Mazilu.

În final, în fața comisiei de examinare s-au prezentat doar trei din cei patru doritori, cel care a decis să nu se prezinte la concurs fiind comisarul Cosmin Iana. Astfel, ”finala” s-a “jucat” între Matei, Oară și Mazilu. Examenul a constat într-un interviu structurat pe subiecte profesionale și pare-se că i-a pus în dificultate pe candidați.

Surprinzător sau nu, potrivit surselor noastre din cadrul unității, cel care s-a prezentat ceva mai onorabil în fața comisiei a fost, se pare, șeful de post al Secţiei 3 Poliţie Rurală Suteşti, subcomisarul Daniel Ionuț Mazilu, acesta reușind să obțină nota 5,95. Trebuia să obțină totuși cel puțin nota 7 pentru a accede la post. Poate data viitoare, potențial are!

V-ați fi așteptat la comisarul Matei, nu? Ținând cont că acesta este candidatul etern al IPJ Vâlcea și este la al “nu știm câtelea” examen la care se înscrie, ar fi trebuit totuși să obțină o notă ceva mai mare. Dar, așa cum glumea o sursă de-a noastră, ”Matei cu 3, dai până iei!!!!”.

De departe cea mai jenantă ”prestație” a avut-o cel care în 2019, printr-un nefericit concurs de împrejurări, a ajuns inspector șef împuternicit la IPJ Vâlcea. Omul este singurul personaj din Poliția Română care a fost demis în direct de ministrul de Interne după ce a încălcat de două ori Codul Rutier. Ei bine, vorbim de comisarul Sorin Oară, care a reușit performanța să obțină doar punctul din oficiu. Dar nu se lasă, el se pare că s-a înscris și pentru postul de comandant la IPJ Olt. No comment!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like