Percheziție la hoțul care a jefuit o mașină pe Calea lui Traian, în Râmnicu Vâlcea

/

Un bărbat în vârstă de 50 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost acuzat de furt calificat. Omul a spart geamul unui autoturism parcat pe strada Calea lui Traian din Râmnicu Vâlcea și a sustras o sumă importantă de bani. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Râmnicu Vâlcea l-au identificat pe presupusul hoț, i-au percheziționat locuința și l-au dus la audieri, ulterior încătușându-l.

“Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 10 septembrie, bărbatul de 50 de ani, ar fi spart geamul unui autoturism parcat pe str. Calea lui Traian, din interiorul căruia ar fi sustras o sumă de bani.

În cadrul activităților, polițiștii au efectuat și o percheziție domiciliară în municipiul Râmnicu Vâlcea, fiind pus în aplicare și un mandat de aducere.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus pe bază de ordonanță, reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore,  urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea dispunerii de măsuri legal” – informează IPJ Vâlcea.

Ieri, 30 septembrie 2022, magistratul de caz al Judecătoriei Râmnicu Vâlcea a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a suspectului R.B.M.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like