PERCHEZIŢIE  la VLĂDEȘTI. Bărbat încătuşat de mascaţi…

Un bărbat a fost încătuşat şi băgat la “beci” în dimineaţa zilei de ieri, 22 noiembrie, după ce mascaţii şi polițiștii din cadrul Postului de poliție Vlădești și Poliției orașului Băile Olănești au descins la locuinţa lui. Anchetatorii îl acuză pe individ de comiterea, în formă continuată, a infracţiunii de furt din locuințe.

Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară în Vlădești, vizat fiind un bărbat de 32 de ani, din Vlădești, care ar fi pătruns prin efracție în 3 locuințe de pe raza comunei, în anii 2016-2017 și ar fi sustras mai multe bunuri, în special scule electrice. Prejudiciul cauzat de acesta victimelor se ridică la suma de aproximativ 10.000 de lei, o parte din el fiind şi recuperat.

“În urma percheziției, polițiștii au identificat la locuința tânărului telefoane mobile, cartele sim, scule electrice, proiectoare video și alte bunuri care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Față de persoana bănuită s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, iar în cursul zilei de astăzi, urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi  și libertăți cu propunerea de arestare preventivă” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like