Percheziții în Argeș într-un dosar de furt din Vâlcea. Prejudiciu de 35.000 de euro

/

Patru percheziții domiciliare au organizat polițiștii din cadrul Secției 1 Poliției Rurală Râmnicu Vâlcea în județul Argeș, ei făcând cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Suspecți în această speță sunt doi bărbați din localitatea argeșeană Bascov, care ar fi sustras suma de 35.000 de euro dintr-o locuință din comuna Bujoreni. Bănuiții sunt rudele femeii jefuite, ei fiind acum în spatele gratiilor.

“La data de 17 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie din comuna Bujoreni, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în locuința acesteia de unde i-au sustras suma de 35.000 de euro.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă.

În urma activităților investigativ-operative efectuate, la data de 26 aprilie a.c., au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domicilară, în județul Argeș, în urma cărora au fost identificați doi bărbați de 40 respectiv 20 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat la data de 26 aprilie a.c., organele de cercetare penală au dispus reținerea celor doi pentru 24 de ore, iar la data de 27 aprilie a.c., la propunerea Parchetului, cei doi au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți fiind dispusă arestarea preventivă a celor doi pe o durată de 30 de zile.

Cercetările vor continua pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș” – precizează Poliția Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like