PERCHEZIŢII în VÂLCEA. Firme de prelucrare a lemnului, “călcate” de mascaţi

Încă de la primele ore ale dimineţii, zeci de mascaţi au descins la punctele de lucru ale unor firme de prelucrare a lemnului, dar şi la domiciliile administratorilor din Vâlcea şi Bucureşti. Dosarul este instrumentat de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea. Se fac cercetări pentru evaziune fiscală, cu un prejudiciu estimat la 70.000 de lei.

Poliţiştii susţin că este vorba despre trei percheziţii, iar din investigaţiile efectuate rezultă că, în perioada 2013 – 2016, operatorul economic ar fi desfăşurat activităţi de comercializare a materialului lemnos fără a înregistra în totalitate în evidenţa contabilă a societăţii operaţiunile comerciale efectuate şi veniturile obţinute, astfel sustrăgându-se de la plata taxelor şi impozitelor aferente datorate bugetului statului.

Percheziţiile se desfăşoară pe raza municipiilor Bucureşti şi Râmnicu Vâlcea şi vizează identificarea şi ridicarea de documente contabile din arhiva firmei vizate şi alte bunuri ce interesează cauza, necesare probării faptelor cercetate şi stabilirii cu exactitate a prejudiciului produs.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “PERCHEZIŢII în VÂLCEA. Firme de prelucrare a lemnului, “călcate” de mascaţi

  1. A inceput scandalul recuperare bani APIA, avem , un ales local,D, fost mandatar primarie, care este in litigiu, propus pentru arest, probabil, o Fundatie, si un fals intermediar.Zimnicea.Tronson, nu!…iese Ludovic Orban,probabil, in loc de 4 hectare, trei rochii sotie de parlamentar de 150.000 euro, s-a ajuns la analiza funciara 20 hectare, 1 milion euro.Acum se urmareste numele, contul, titlul.Vreau card bionic, cu initiala, le dau in cap, la Alfa-Brd, titlu, n-au de ROD BUN si Asociatia Hoteliera, 300 ron, parcare neregulamentara,de recognition.md edu!…
    Manci ciorba calda la B, si O, citesti online gratis 1000 pagini Calimanesti Scribd.Stock, de numarat banii!…Eu tin cu Strabon, la Geografie!..Campia Panoniei.Du-te la Biserica, sa-ti dea ecleziatia, caci suntem liberi, a aparut si pe Trinitas, numai repetenti moldovani, a tinut Teoctist, cu ei!.Norocul meu, cu Bartolomeu, Justinian, si dragaseneanul!..
    Cred ca apareti, figurat postmortem!..normal, ca sunteti singurii gatlani, lacomi, care urmareati!…vi s-a facutrau de rautatearaiului pamantesc!…Panic at the disco-Emperor,s new clothes-you tube!….

Comments are closed.