PERCHEZIŢII în VÂLCEA: Hoţii, vizitaţi de poliţişti

Zilele trecute, doi suspecţi într-un dosar de furt calificat au fost vizitaţi de poliţiştii Secţiei 3 de Poliţie Rurală Şuteşti. Este vorba despre două percheziţii domiciliare la doi tineri, dintre care unul minor, care sunt bănuiţi că în ultimele luni ar fi comis mai multe infracţiuni de furt. În urma descinderilor, poliţiştii au găsit o mare parte din bunurile sustrase, iar hoţii au fost puşi sub control judiciar.

“În perioada iunie – decembrie, an curent, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la comiterea mai multor infractiuni de furt pe raza comunei Mădulari. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au reuşit să obţină două autorizaţii pentru efectuarea de percheziţii la domiciliile  lui G.A.N., de  18 ani şi H.M.F., de 15 ani, ambii din comuna Mădulari.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au identificat o mare parte din bunurile ce fac obiectul faptelor cercetate, respectiv: 8 scaune tapiţate, cu spătar; 1 scaun din piele fără spătar, 1 ceas, cu afişaj digital; băuturi alcoolice şi produse cosmetice cât şi documente de provenienţă a altor bunuri sustrase. În cauză, se efectuează cercetări sub supravegherea procurorului de caz” -precizează IPJ Vâlcea, într-un comunicat de presă.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like